Снимка: Ройтерс
Снимка: Ройтерс

Измина доста време, откакто принц Хари загърби родината, семейството и приятелите си и се премести със съпругата си Меган Маркъл и децата си в САЩ в търсене на по-добър и спокоен живот.

Според кралски експерт обаче, на принц Хари му липсва родината му и и тотално е загубил връзка с приятелите си, защото те не харесват Меган Маркъл.

„Хари все повече се отегчава и гледа назад от другата страна на Атлантическия океан, където все още живеят повечето му приятели от армията и училището и които той никога не вижда, защото те няма да го посетят в Щатите, защото намират Меган за трудна“, казва кралският експерт Том Куин пред The ​​Mirror.

В момента Хари живее в Монтесито, Калифорния, с 42-годишната Меган и децата им – принц Арчи (5 г.)и принцеса Лилибет (3 г.) Един от дългогодишните приятели на Хари, Хю Гросвенър, който е кръстник на Арчи, се ожени в Англия миналия месец, но Хари и Меган не просъстваха на сватбата.

Кралски експерт твърди, че семейство Съсекс са пропуснали празненствата, за да избегнат да „безпокоят всички“ на вечерята.

Отчужденият брат на Хари принц Уилям обаче беше гот на сватбата. Последният път, когато Хари посети Англия, беше през май за 10-ата годишнина на Invictus Games. По това време Куин каза на The Mirror, че Хари не планира да се вижда с приятелите си, защото те „са част от стария свят преди Меган, който Хари мрази да преразглежда“.

Куин също твърди, че приятелите на Хари се чувстват „предадени“, защото той пише за военната си служба „по толкова невоенен начин“ в мемоарите си „Резервният“.

Освен това Куин твърди, че приятелите на Хари „не харесват Меган“ и я обвиняват, че е превърнала Хари в това, което те наричат „Хари Хипито“.

„Истината е, че Хари се преоткри по начин, който просто изглежда прекалено странен за семейството му или за приятелите от миналото, когато той беше с много различен характер“, добавя кралският експерт.

По-рано тази година Хари се отказа от британското си пребиваване и заяви, че Америка е негов дом в нови документи, в които той декларира, че неговата „нова държава/щат“ е „Съединените щати“.

Преместването е със задна дата на 29 юни 2023 г. – същия ден, когато той и бившата актриса от „Костюмати“ официално напуснаха Frogmore Cottage, което ги остави без имот на тяхно име в Обединеното кралство.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви