След приключенския екшън „Апокалипто“ от 2006 г. и историческата драма „Възражение по съвест“, която излезе десет години след това, Мел Гибсън се завръща на режисьорския стол.

Този път обаче ни е подготвил трилър, в който главната роля е поверена на Марк Уолбърг, с когото са си партнирали в „Баща в излишък 2“ и „Отец Стю“.

Във Flight Risk ще видим Марк Уолбърг като Дарил – пилот, който на пръв поглед може и да не предизвиква съмнения у пътниците на борда, но се оказва абсолютен психопат и действа като наемен убиец.

Неговият герой в трилъра е капитан на малък самолет, с който двамата души на борда – Мадолин (Мишел Докъри) и беглеца Уинстън (Тофър Грейс) трябва да стигнат до Ню Йорк. А там предстои важен процес, на който беглецът се очаква да свидетелства срещу престъпното семейство Морети, пише The Hollywood Reporter.

Този план обаче се оказва нарочен да бъде осуетен от пилота, чиято самоличност на наемен убиец е разкрита, съвсем тематично, на фона на кавър на парчето „Psycho Killer“ на Talking Heads.

В този момент в трейлъра на филма виждаме героя на Марк Уолбърг нелепо оплешивяващ и освирепял, твърдо решен да убие спътниците си.

На височина от 3000 километра се разразява битка на живот и смърт. И то докато самолетът някак трябва да не се разбие в някоя от планините в Аляска.

Flight Risk задава очакването, че ще е от филмите, които целят да ни държат в напрежение до последно.

В сценария, който е дело на Джаред Розенберг, героите са само трима и цялото действие се развива именно на борда на самолета. Дали новото режисьорско начинание на Мел Гибсън ще се окаже сполучливо, предстои да разберем наесен.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви