C-BLOCK, TURBO B и култовото трио Братя Мангасарян излизат на сцената на „ЕГАСИ ФЕСТА” в Бургас

Култовото трио Братя Мангасарян отново е на върха на музикалната сцена, след години творческа пауза.Те са Зюмбюл, Среброто и Кулю и изпълняват „манга-хип хоп“, с който ще разкършат публиката в Бургас, защото най-доброто място за танци на морския бряг отново е „ЕГАСИ ФЕСТА” .

На сцената, под открито небе ще прозвучат златните хитачки – „Тер’о – Рер’о” , „Бай мангау”, „Парти Стрес”, „Млад, Силен, Красив”, „Въф кубъ” и още.

„ЕГАСИ ФЕСТА” ,стартира ударно миналото лято и събра хиляди почитатели на хип-хопа заедно с най-добрите изпънители за последните три десетилетия. Успешният формат се завръща със своето второ издание на 23 и 24 август /петък и събота/, за да създаде още по-уникална атмосфера, допълнена от впечатляващ звук, визуални, пиро ефекти и топ артисти.

Програмата за първия ден ,23 август, включва изпълнения на музикалните легенди C-BLOCK, TURBO B, РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ, БРАТЯ МАНГАСАРЯН и много други. DJ MARTI G и INKARNATION ще държат вълнението до зори.

Вторият ден, 24 август, ще бъде не по-малко вълнуващ, с участието на ГУМЕНИ ГЛАВИ, ЛОШИТЕ (ДВЕ ЛИЦА), КОНСА, RBR, F.O. & PEEVA, JENTARO и много други артисти, които ще ви подарят преживявания за цяла зима.

Входът ще бъде отворен от 17:00 часа, като концертът ще продължи до 02:00 часа.

Морска гара ще се превърне в най-големия открит клуб в региона, готов да посрещне всички любители на хип-хоп музиката. Закупете билети на време, използвайки следните линкове: https://bilet.bg/bg/events/egasi-festa-5152-5152 ; https://epaygo.bg/1202009187 ; https://grabo.bg/hiphop-sabitie-0fw8zr Възможно е да закупите билети и от всички физически каси на „EasyPay”.

Деца до 10 години влизат безплатно, а посетители под 18 години трябва да представят декларация от родител/настойник.

Не пропускайте възможността да бъдете част от най-големия хип-хоп фестивал на годината! Запазете датите и се подгответе за невероятно музикално приключение с „ЕГАСИ ФЕСТА” в Бургас!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви