Едно от най-значимите събития за програмисти и хора, работещи в ИТ сектора, ще гостува за 11-и път в град Бургас, на 06-и Юли 2024 (събота), Международен конгресен център.

BurgasConf е една от пътуващите из цялата страна конференции, част от националното IT турне.

Конференциите са насочени към професионалисти от практиката, изследователи, преподаватели, студенти и любознателни ентусиасти.

Лекторите са утвърдени в бранша собственици на ИТ фирми, софтуерни инженери и архитекти. Тази година лекторите ще бъдат Иван Донев – Data Platform Architect at World Bank Group,

Стефан Вартоломеев – основател на DevCraft, основна движеща сила и водещ на конференциите, Калоян Николов – Founder at 4DCoders, Цветан Смърдански – Technology Manager and Site Lead @ScaleFocus, Пламен Мандаджиев – Director of Software Engineering at Denshi, Валентин Христев – Cloud Native Consultant & Trainer и Валентин Русалийски – Founder at GDPR Consulting ltd. Всеки от тях ще представи интересна тема от неговата област, превръщайки конференцията в богато и разнообразно събитие.

На финала има Lightening Talks, където всеки желаещ, в рамките на 5 минути, може да представи тема, която го вълнува.

Събитието е с вход свободен и ще се проведе в ICCB конгресен център в сърцето на морската гара в Бургас. Конференцията ще се излъчва онлайн на сайта на събитието:

https://burgasconf.com

За да научите повече за лекторите и темите, посетете

https://www.facebook.com/events/1620801942007725

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви