Популярният български актьор Юлиан Костов, който се присъедини към хитовия сериал на HBO – „Белият лотос“ с милиони фенове по цял свят, снима в Бургас.

Костов, който е сред най-успешните лица на българското кино зад граница и близък приятел на Мария Бакалова, ще блесне и в главната роля на филма „Клошар” ,режисиран от Стефан Тенев.

Кино лентата е подпомогната от общинския фонд „Култура” и се очаква да има премиера през 2025 –та година .

Женската главна роля във филма е поверена на талантливата Анастасия Левордашка, позната на публиката с театралните си роли. Снимките в морския град продължиха два дни, а локациите бяха Морската градина и Яхтеното пристанище.

Филмът “Клошар” разказва за съдбите на двама души, чиито жизнени пътища се преплитат неочаквано. Това са Спас Кандиларов и Филип Стоев.

Цялото действие, постъпките на хората и причинно-следствените връзки са пречупени през призмата на иронията, която ни съпътства през живота. Ключът към разчитането на сценария е комедия-драма.

Историята започва след едно нападение на скинари над клошаря (Спас Кандиларов), който попада в болницата. За разрешаването на този случай е назначен следователят Филип Стоев.

В продукцията участват още: Ириней Константинов, Малин Кръстев, Меглена Караламбова, Кристиян Илиев, Борис Лапшов и други.

Актьорите посетиха общината и се срещнаха с зам.- кмета по „Култура и вероизповедание“, Диана Саватева.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви