Ким Кардашиян се въплъти в образа на Мерилин Монро за нова фотосесия, публикувана в нейния Instagram в сряда.

Въпреки че 43-годишната риалити звезда не уточни дали предимно черно-белите снимки – които са заснети от Майкъл Бейли Гейтс – са за конкретно списание или партньорство с марка, тя се показа в бански с животински щампи и отличителната за Мерилин платинено руса коса.

Майката на четири деца показа известните си извивки пред камерата, а косата ѝ беше оформена от Крис Апълтън в идеално издухана къса подстрижка, напомняща на тази на Монро.

Приятели и фенове веднага забелязаха връзката с емблематичната блондинка, като моделът Уини Харлоу коментира: „Значи… ми казваш, че това не е Мерилин Монро? [] .”

„Елегантност и секси в стил Монро“, коментира фен, докато друг я обяви за „Истинска икона“.

Един популярен коментар заяви, че снимките придават „усещането на тигрите на Мерилин Монро от 60-те години на миналия век“, визирайки фотосесия, която покойната актриса направи по време на снимките на филма от 1957 г. „Принцът и шоугърл“ с плюшена играчка тигър.

Не е изненада, че Ким може да влезе в образа на Мерилин; кой би могъл да забрави нейната рокля за Met Gala 2022, измъкната от гардероба на звездата от „Някои го предпочитат горещо“?

Изглежда господата не са единствените, които предпочитат блондинки.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви