Ели Сааб представи в Париж новата си есенна колекция, предаде Асошиейтед прес. Ревюто се състоя в парижкия Музей на декоративното изкуство, а сред гостите бяха Аврил Лавин и Ели Гулдинг.

Ливанският дизайнер пренесе зрителите на модното шоу в царство на магия и великолепие с помощта на коприна и кадифе.

През този сезон модният свят отново надникна и в мъжката мода, която е бавно разрастващо се явление.

Есенната колекция на Ели Сааб беше представена в драматичен стил, като обгърна публиката в търсено мрачно настроение. Моделите в черни кожени оперни ръкавици и графични ленти от черен сатен зададоха тона.

Мъжките пелерини бяха бродирани с пайети и блестящи нишки, наподобяващи сребърни листа. Пищната мъжка линия на Сааб продължава да добавя ново измерение към марката му, обслужвайки пазарен сегмент, който жадува за видимост.

Колекцията за дами беше изтъкана предимно от органза, а силуети с дължина до земята заблестяха в нюанси на скъпоценни камъни.

Сред тях се открояваше рокля без рамене в червено, върху която пайетите по корсажа преминаваха в море от пера, спускайки се по полата, наподобяваща русалка. Трансформацията на текстурите подчерта майсторството на Сааб.

Макар че моделите на Сааб невинаги са новаторски или изненадващи, привързаността към характерния му стил гарантира, че творенията му остават непреходни.

Звездните клиенти на Сааб оценяват класическия стил, подходящ за червения килим.

Влиятелният първи ред на ревюто беше доказателство за трайната привлекателност на дизайнера от Ливан.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви