Очаква ли Армагедон?
Очаква ли Армагедон?

Сеизмолози потвърждават, че предстои активизация на т.нар. „огнен пръстен“. Това е тектоничен разлом под Тихия океан, обхващащ Далечния изток, Япония,Североизточна Австралия и Западното крайбрежие на Америка. Но за човечеството е интересно какво ще последва от тази активизация. Или, казано направо: какво ни очаква от нея.

Гордън Майкъл Скалион – водещ световен експерт по земетресения, професор по сеизмология и ясновидец, заявява: „Това, което ни очаква, може да се опише само с една дума – катастрофа. Активизирането на огнения пръстен ще разтърси цялата Земя.

В резултат на земетресението ще се промени магнитното поле на Земята и съответно климатът й.

Някога ледниковият период е настъпил по същия начин: изместили са се полюсите заради бомбардирането на планетата от метеорити. Но сега резултатът от катаклизма ще бъде глобално затопляне. Там, където е било студено, ще стане горещо: арктическите ледове ще се разтопят. Глад заплашва Русия, Китай и САЩ“.

Но първите подобни пророчества са направени две хилядолетия преди Скалион. В Библията се говори за „три дни тъмнина“, „кръщение и изчистване с огън“.

Скалион предвижда тези явления: изхвърлената пепел от новите вулкани може да скрие слънцето, а огнените реки от лава – да изпепелят градовете. На четвъртия ден от земетресението човечеството ще види възкресяването на отдавна загинали континенти: Атлантида ще излезе от водата, а Калифорния, обратно, ще потъне.

Атлантида излиза от водата
Атлантида излиза от водата

Но Скалион е уверен, че катаклизмът няма да разруши цивилизацията ни. И очаква, че той ще способства за мира и обединяването на хората.

Шаманите на североамериканските индианци смятат, че майката земя ще им даде знаци, които показват, че тя е много ядосана и смята да се избави от замърсяващите я хора в периода на „великото изчистване“. Според индианците този период ще започне в близките години и ако хората се опомнят и се погрижат за земята и за помирението помежду си, „великото изчистване“ ще мине без жертви.

Знаменитият американски пророк на XX век Едгар Кейси казва, че най-великите пророчества са тези, които не се сбъдват. Неговите предшественици – от авторите на Библията до Нострадамус, също учат, че волевото усилие на човека може да промени съдбата. А пророчеството е онова, което готви за смъртния безстрастната съдба, ако той се носи по течението.

Американският астролог Хенри Вайнгартен казва: „Астрологията е указание, че ще вали. По-нататък е свободата на волята. Вие можете да излезете с чадър и да останете сухи, или можете да плюете на прогнозата и да се намокрите. Абсолютна обреченост няма!“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви