Проблемите в брака на Дженифър Лопес и Бен Афлек изглежда се задълбочават и двамата продължават да подклаждат слуховете за евентуален развод!

Поредната капка масло в огъня бе налята преди дни, когато актьорът бе забелязан да излиза без брачната си халка в Лос Анджелис, докато се наслаждава на обяд с 18-годишната си дъщеря Вайълет.

Междувременно съпругата му Дженифър Лопес замина сама на ваканция в Италия, демонстрирайки добро настроение и страхотно тяло, докато се пече на борда на частна яхта.

Афлек, който се ожени за Лопес през юли 2022 година, беше сниман без халката си, а снимките бяха публикувани в Daily Mail. 51-годишният филмов деец беше облечен ежедневно в сини дънки и маратонки, комбинирани с бяла тениска под ризата си.

От своя страна, Лопес се наслаждава на заслужена почивка в Италия заедно със своите приятели. Изпълнителката бе забелязана да се забавлява на яхта, а няколко дни по-рано тя се повози и на лодка, за да разгледа част от забележителностите на Ботуша.

Известната двойка живее отделно от няколко месеца, като Лопес е останала в семейното имение в Бевърли Хилс, а Афлек е наел имот под наем на няколко километра разстояние. Официалната версия е, че двамата искат да се фокусират върху респективните си професионални задължения, като актьорът в момента работи върху новия си филм. Джей Ло обаче няма за какво да се притеснява, тъй като отмени планираното си турне, а филмовите й премиери приключиха за момента.

Според изявлението на певицата, тя сваля концертните си дати, за да прекара време с децата, семейството и близките си приятели. Очаква се турнето да продължи от юни до август и да бъде в подкрепа на новия й албум This is Me… Now, който беше пуснат през февруари тази година.

От своя страна, Афлек, който споделя Вайълет, 15-годишната Серафина и 12-годишния Самюел с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, току-що приключи работа по новия си проект The Accountant 2.

Наскоро той беше забелязан да излиза от семейното имение в Бевърли Хилс, където влезе в конфронтация с чакащите го отпред папараци. Във видео, публикувано от TMZ, се вижда как актьорът излиза от автомобила си, за да каже на фотографите, че не трябва да използват светкавици, докато снимат човек, който шофира.

„Ще причините инцидент. Не насочвайте светкавиците към човек, който кара. Не го правете. Опасно е. Спрете. Не разбирате ли, че това, което правите, е опасно? Ще нараните някого с тези глупости“, казва видимо ядосаният Афлек, докато папараците продължават да го снимат със светкавици.

Връщайки се към колата си, той допълва „Дъщеря ми ще излезе след малко. Ако я снимате със светкавица, я излагате на опасност. Не разбирате ли?“.

Въпреки брачните си проблеми, Афлек и Джей Ло на няколко пъти бяха забелязани заедно, включително на дипломирането на Вайълет и завършването на Самюел. Тогава и двамата носеха брачните си халки, докато си проправяха път към партито, организирано в наетия от актьора дом в Брентууд, Калифорния.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви