Пълният със звезди тим на Сърбия отпадна безславно от Евро 2024. Западните ни съседи се нуждаеха от задължителен триумф над Дания, но стигнаха едва до разочароващото 0:0, което ги закотви на последното място в група С.

Далеч по-щастливи от развоя на събитията остават опонентите им, които чрез множество сметки продължават напред, макар и със скромния си актив от само три точки.

Така Дания ще трябва да се стяга, тъй като в събота Расмус Хойлунд и компания ще имат тежък осминафинал с домакина на Евро 2024 – Германия.

Англичаните пък изиграха поредния си безобразен двубой на Евро 2024 срещу Словения, завършил при резултат 0:0. Последната среща от група С, която се състоя на „РайнЕнерджиЩадион“ в Кьолн не предложи зрелищен футбол, тъй като липсваха положения пред двете врати.

С оглед равният резултат между Сърбия и Дания, Англия завърша еднолично на първо място в групата, спечелвайки 5 точки, докато втория Дания и третия Словения са с две по-малко. Последен остана съставът Сърбия с 2 пункта в актива си.

Днес играят: от 19:00 ч. Украйна – Белгия и Словакия – Румъния, от 22:00 ч. Чехия – Турция и Грузия – Португалия.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви