Ивелин Михайлов
Ивелин Михайлов

Часове след като Николай Марков призова основателя на партия „Величие“ Ивелин Михайлов да се извини за твърденията си, че има „пробити“ депутати, които ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада, Михайлов се извини. Той направи това в интервю пред БНР.

„Извинявам се и на полковник Марков, и на цялата Парламентарна група на партия „Величие“. Като редови член на партията аз вярвам в тях. Обещали сме на хората, аз съм като гарант“, каза Михайлов и добави: „Ето, извиних се!“.

По-рано Николай Марков обяви пред журналисти: „Направих лична среща с него и депутатите и го попитах пред всички дали има данни, които може да предостави на мен, на медиите или на прокуратурата за подобни въздействия, обясни Марков. Той открито каза, че няма. Това ми дава основания да поискам извинение, за да можем да продължим“.

Михайлов подчерта, че е съгласен с политическите позиции на Николай Марков: „Аз съм обикновен член на партията. Всички хора в България биха подкрепили едно правителство, когато то излезе ясно и прозрачно. Да се каже какъв е планът за развитие на България. Искам да видя плана“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви