Един от най-опитните ММА бойци на България, Атанас Джамбазов ще направи своето завръщане към битките и то не къде да е, а в клетката на международния турнир BRAVE 86, който ще се проведе на 24-ти август в Арена Бургас.

BRAVE CF е една от най-популярните световни ММА организации и е един от трамплините за UFC.

Имена като Хамзат Чимаев, Мохамед Мокаев, Джони Уокър, Умар Нурмагомедов и шампионът Илия Топурия са сред бойците, които са били забелязани именно от участията си в арабската верига.

Сега и най-добрите български бойци ще могат да покажат уменията си пред широката световна аудитория с битките си в събитието BRAVE 86 в Бургас, което ще е първото от всички планирани летни събития на организацията в Европа.

Атанас Джамбазов, който е многократен медалист по бойно самбо, е един от бойците, които ще са в основната файткарта на престижната галавечер.

Джамбазов е ветеран в българския ММА, доказал се в десетки битки. Общата му статистика при професионалистите е 24-5, като само 2 пъти в кариерата си е стигал до съдийско решение. Всичките му победи са с финиши – нокаути или събмишъни.

Към момента той живее и тренира в САЩ в залата Xtreme Couture, където се подготвя рамо до рамо с друг български боец – Благой Иванов – Багата, както и топ бойци като бившите UFC шампиони Франсис Нгану, Шон Стрикланд, Иржи Прохазка, Александър Волков и др.

До дни от BRAVE CF ще обявят официално неговия противник.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви