Изненадващ обрат претърпя разследването на смъртта на звездата от хитовия сериал „Приятели“ Матю Пери. Според информация на In Touch, трагичната кончина на актьора вече не се счита за нещастен инцидент и властите дори работят над версия като убийство.

В Лос Анджелис полицията е задържала и разпитала известна по цял свят жена, чието име засега не се разкрива, по подозрения, че има участие в случилото се на 28 октомври 2023 година.

Както е известно, тогава Пери бе намерен мъртъв във ваната в дома си.

През миналия месец, местните власти заедно с Американската служба за борба с наркотиците започнаха щателно криминално разследване на обстоятелствата около смъртта му и в течение на времето си, са стигнали до заключения, че те са твърде съмнителни, за да се счита, че става дума просто за трагичен инцидент.

Според изданието, разпитаната знаменитост била близка приятелка на Пери, а двамата са се запознали, докато се лекували от наркотична зависимост.

Все още обаче името й не е разкрито на широката общественост, като се споменава само, че е станала известна чрез първия си брак.

„В общи линии, издирват убиеца на Матю“, се посочва във вътрешната информация на In Touch. Официалният доклад на съдебния лекар за смъртта на актьора посочва, че тя е вследствие на „остри ефекти на кетамин“, повлияли му до степен, в която е изпаднал в безсъзнание и се е удавил, тъй като не е осъзнавал, че се потапя под вода.

Съмненията на полицията се породили най-вече от това, че в дома на Пери така и не бяха открити никакви наркотични вещества, а последната му терапия с въпросния кетамин е била близо 10 дни преди случилото се.

Това и е основната причина за версията някой друг да е „помогнал“ с фаталната доза на актьора.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви