Ген. Атанас Атанасов
Ген. Атанас Атанасов

Веднага след срещата с президента относно мандата за съставяне на кабинет тревожен въпрос отправи ген. Атанас Атанасов. Предполагаме, че го зададе, воден единствено от любов и загриженост към един от най-големите любимци на народа, политическите му противници, европейската и световна прогресивна общественост – Бойко Борисов.

„В момента тече началото на процедура по съставяне на правителство. И в същия момент в публичното пространство се появяват снимки на снайперисти, които са накацали по оградата на господин Борисов в Банкя. Това не е ли притеснително“, попита лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

„Снимките за снайперисти по покрива на Борисов са достоверни, правени са миналата седмица“, каза Атанасов. Когато някой не иска да отговори, значи прав сте, но няма да ви отговорим, президентът не ми е казал така, но аз мога да тълкувам какво е казал президентът. Намеквам за заплаха, една от версиите е, че всичко идва отвън“, посочи още той.

„Нямам право да пропусна този въпрос да го задам. Ние ще искаме в парламента изслушване по темата от служебния премиер и вътрешния министър, да дойдат и да обяснят, какви са били причините да се увеличи степента на защита на председателя на партията мандатоносител“, посочи Атанасов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви