Източник твърди, че Ева Лонгория „няма лоши чувства“ към бившите си колежки от „Отчаяни съпруги“ Тери Хачър и Николет Шеридан.

49-годишната актриса подхрани слуховете, че враждува с бившите си колежки, съответно на 59 и 60 години, като не ги посочи в списъка на звездите от сериала на Ей Би Си, с които все още поддържа връзка.

Сега обаче вътрешен източник разказа: „Няма никакви лоши чувства между звездите. Фелисити Хъфман и Марсия Кросс са просто тези, с които (Ева) поддържа връзка.“

Ева е отговорила, когато Daily Mail я е попитал с кои колежки все още поддържа връзка: „Говоря си с Фелисити през цялото време. Говоря много с Марсия, но вероятно най-много разговарям с Рикардо Чавира, моя съпруг. И Джеси Меткалф.“

Въпреки настояването, че няма вражда, в миналото Ева е казвала, че е била „тормозена“ от неназован колега на снимачната площадка на „Отчаяни съпруги“.

А през 2018 г. тя не спомена актрисата от „Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен“ Тери, когато я попитаха с кого от „Отчаяни съпруги“ все още е в приятелски отношения.

Тогава тя разказа на Джими Кимъл за 61-годишната Фелисити и 62-годишната Марсия: „Ние сме много добри приятелки.“

Когато Джими Кимъл попита, дали всички от шоуто все още са в приятелски отношения. Ева отговори със смях: „Не, но 99 процента от нас са“.

През 2019 г. създателят на „Отчаяни съпруги“ Марк Чери, 62 г., заяви, че е „невъзможно“ да се разбира с неназована жена в сериала, която според него проявявала „поведенчески проблеми“.

Той каза: „Фелисити все още настояваше да каже „Добро утро“ на тази актриса, въпреки че знаеше, че няма да получи отговор. Разбрах за това и попитах Фелисити защо продължава да се мъчи.

Тя се усмихна и каза: „Това, че тази жена е решила да бъде груба, не означава, че може да ми попречи да бъда учтива““.

Сценаристката на сериала Пати Лин, която работи по първия сезон на „Отчаяни съпруги“, казва за Тери в книгата си „Крайни кредити: Как скъсах с Холивуд“: „На сценаристите не им беше забранено да влизат на снимачната площадка, но не бяхме точно добре дошли. Обикновено виждахме актьорите само по време на четене на маса, където седяхме тихо отзад и се опитвахме да не влизаме в контакт с Тери Хачър.“

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви