Крадците стават все по-нагли

3 кражби на общо почти 14 хил. лева разкриха полицаите в Бургаска област.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Карнобат по отношение кражбата на сумата от 570 лв., осъществена на 21.05.т.г. от частен дом в с. Екзарх Антимово, е установен извършителя на деянието. Това е 40-годишен мъж от същото село, който върнал откраднатата парична сума.

Служители от Първо Районно управление – Бургас установили и задържали 27-годишен криминално проявен бургазлия, който на 19.06.т.г. откраднал сумата от около 12 000 лева от дамска чанта, собственост на 49-годишна бургазлийка, оставена без надзор в офис за счетоводни услуги, разположен на ул. „Гладстон“. Мъжът направил пълни самопризнания и върнал доброволно сумата от 10 000 лв. от откраднатите пари.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас по отношение кражбата на мобилен телефон на стойност 1 100 лв., собственост на 36-годишна бургазлийка, отнет на 03.06.т.г. около 14.30 ч. от бистро, разположено в района на пазар „Велека“, е установена извършителката на деянието. Това е 33- годишна бургазлика от кв. „Победа“, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатата вещ.

Работата по документиране на престъпленията продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви