За евентуално продължение на „Карибски пирати“ се заговори преди няколко години, когато за главната роля се спрягаше Марго Роби.

„Женската“ версия на филма обаче така и не се случи, а идеята за нови пиратски приключения умря (поне в публичното пространство).

Напоследък обаче отново се заговори за „Карибски пирати“, а продуцентът на всичките пет филма до момента Джери Брукхаймер каза пред ComicBook.com, че със сигурност ще се появи някаква нова версия на филма, макар да не е ясно кога точно.

Последният попитан за „Карибски пирати“ се оказа Остин Бътлър.

32-годишният актьор от „Елвис“ и „Дюн“ от известно време е спряган за участие в евентуалното продължение. Директен въпрос дали е включен в него той получи от ЕТ.

„Наистина ли? Не бях чувал за това. Много обичам „Карибски пирати““, коментира Бътлър. И допълни, че в училище е трябвало да направи плакат на любим музикант или филм, и той се е спрял именно на „Карибски пирати“.

„Би било трудно, защото всички в оригиналните филми се справят толкова добре. Обожавам това, което Джони Деп постигна там“, казва още Остин Бътлър, когото скоро ще можем да гледаме по кината в „Моторджии“.

Последният филм от поредицата за „Карибски пирати“ беше „Отмъщението на Салазар“, който излезе през 2017 г.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви