Певицата Мила Роберт представи новия си хит “Novi Ochi”.

Песента е продължение на трилогията от хитове “Pokemon”, “Me4ka” и “Kazino”, които генерираха милиони гледания и стриймове и се превърнаха в любими песни на българските меломани.

Песента “Novi Ochi” е дело на Мила Роберт и музикалния продуцент Йоан Николов – L Padr3.

Видеото към песента е създадено от Мила и Филип Крус, който е и главен оператор. Монтажът отново е дело на Мила и Филип, а продуценти на проекта са певицата и музикалният лейбъл East Art.

“Песента е посветена на любовта. Написах я прясно влюбена на един плаж. Концепцията беше вдъхновена от това, че мой приятел си оперира очите и прогледна без очила и му казах, че има “нови очи” и искам да напиша песен за това. Така и в любовта, като ни хване, виждаме света и себе си по съвсем нови начини. С тази песен искам “да се дам” на любовта и да се доверя напълно, че за всичко има точно време и място. Благодарна съм, че съществуваме”, споделя за проекта Мила.

Видеото към песента също е много специално за нея.

“Във видеото танцувам с много скъп за мен човек – партньорът ми от Dancing Stars – Кристиан Йорданов. Това се случва на хеликоптерна площадка в небето. Мислехме си, че ще ни е страх от високото, но се оказа че предпочитаме да танцуваме, вместо да се страхуваме и се забавлявахме страшно много. Премигващите очи във видеото са ми подарък от приятелите ми в Инстаграм. Казах им че търся и за ден получих стотици невероятно красиви очи и съм страшно благодарна, че хората решиха да ги споделят с мен, защото очите са порталът към душата”.

Мила Роберт определя проекта, който е партньорство между певицата и музикалната компания East Art, като “рестарт” и начало на “нова ера” за нея като артист.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви