Община Бургас и приятели отрано обявяват потвърдилите участие изпълнители в тазгодишния Джулай.

Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20 часа на 30 юни.

Той е безплатен. Както всяка година, ще бъде осигурена дежурна медицинска помощ и воден спасител, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от „Силует“. А ето кой ще се погрижи тази година за доброто ви музикално настроение:

P.I.F.

Незабравимите песни на групата ще чуем със специалното участие на гост вокалисти – Владо Михайлов от група  REWIND и SLENG, както и Марияна Добрева от група СИЛУЕТ.

КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ

Свежата банда гостува за първи път на сцената на July Morning в Бургас. Ще чуем всички техни хитове и ще се насладим на неповторимата енергия и заряд, които носят.

REWIND

Група REWIND се завръщат при нас с много нови авторски песни. Неповторимият актьор, музикант и победител в риалити формата „Като две капки вода“ – Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти, ще ни потопят в техния красив музикален свят. Ще чуем и песента от филма “Защото обичам лошото време“

LEMON BOX

Бургаската група ще ни зарадва и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Както винаги, те ще излязат на сцената с много настроение и завладяваща авторска музика.

МАХАЙРА

Тази година ще чуем и бургаската група Махайра, която ще ни представи своята авторска музика.

SCARLET

В самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета. Те представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика. Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви