Лято
Лято

Започва един прекрасен ден!

Дневен хороскоп

Хороскоп за 18 юни 2024

Овен

Днес вашият творчески потенциал ще нарасне до такава степен, че просто вече няма да се побира във вас. Ценете го и не забравяйте да го използвате максимално.

Телец

Най-обикновеното събитие изглежда изненадващо, когато ви се случи за първи път. Днес денят ви подготвя за подобно преживяване. Не се притеснявайте, има на кого да разчитате.

Близнаци

Единственото нещо, което се иска от вас днес е да сте на точното място в точното време. Вярно, тази задача обикновено изглежда неразрешима, но може би ще имате късмет.

Рак

Днес успехът на вашите действия ще зависи само от това колко добре сте ги обмислили. Никакви изненади не трябва да ви спират.

Лъв

Не можете да получите подкрепа, докато не накарате хората да повярват във вас. Направете това, работата е неприятна, но си заслужава.

Дева

Ще трябва да се изправите пред проблема с избора в такъв мащаб, че пристъп на депресия може да бъде вероятна последица. Не му се поддавайте, вместо това рещете мъдро.

Везни

Днес може да се окажете в ролята на внимателен слушател и след това на утешител на някой, който е много разстроен. Естествено, това ще ви накара да забравите за всичко останало.

Скорпион

Днес ще се сблъскате с факта, че в никакъв случай не сте свободни като вятъра, въпреки че може би сте си мислили така. Опитайте се да се утешите поне със потребностите  за собствената си нужда.

Стрелец

Днес ще имате доста напрегнат ден във всички отношения. Трябва психологически да се подготвите за това, като мобилизирате цялото си време. Без това ценно качество ще се чувствате доста неудобно.

Козирог

Днес трябва да обърнете максимално внимание на установяването и поддържането на всякакви контакти. Не се обезсърчавайте, ако прекарате целия ден в разговори по телефона, това ще ви бъде от полза в бъдеще.

Водолей

Днес ще изпитате прилив на енергия в работата. Така че не се изненадвайте, когато уловите злобните погледи на колегите.

Риби

Не е нужно да нямате късмет в любовта, за да имате късмет в друго. Не бива да приемате, че по дефиниция вашата трябва да има само проблеми. Днес денят  трябва да ви убеди в противното.

Източник: https://tami.bg/

Виц на деня

Момиченце към майка си:
– Мамо, ангелите летят ли?
– Да миличка, летят …
– Защото татко днес нарече съседката „ангелче“. Тя кога ще полети?
– След десетина минути миличка

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви