Снимката е илюстративна

Четирима нощуваха в ареста и останаха без автомобили залади шофиране след употреба на алкохол и наркотици, съобщиха от полицията. Сред конфискуваните автомобили са „Ягуар“ и „Крайслер“.

На 13 юни около 09.00 ч. в землището на с. Черни връх, общ. Камено, служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Ягуар XG“, със софийска регистрация, управляван от 51-годишен софиянец, като установили, че същия шофира след употреба на кокаин. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

На същия ден около 10.45 ч. в близост до комплекс „Боров рай“ в Царево служители от Районно управление – Царево спрели за проверка лек автомобил „Крайслер Вояджър“, с бургаска регистрация, управляван от 62-годишен мъж от Царево, като установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.27 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

Също на 13.06.т.г. около 13.30 ч. в Китен служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка товарен автомобил „Рено Мастер“, с русенска регистрация, управляван от 34-годишен мъж от Китен, като установили, че същия шофира след употреба на канабис. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

На 14 юни около 00.30 ч. при обход в с. Трояново, общ. Камено служители от Районно управление – Камено спрели за проверка лек автомобила „Фиат Пунто“, с бургаска регистрация, управляван от 34-годишен мъж от селото, като установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 3.37 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви