Наоми Кембъл за първи път потвърди, че е станала майка и на двете си деца чрез помощта на сурогатна майка.

Подобни слухове се завъртяха в социалните мрежи още с раждането на първото ѝ дете, но тогава моделката от 90-те години категорично ги опроверга. Заставайки на корицата на списание Vogue, тя заяви, че дъщеря ѝ, родена през 2022 година, е нейно дете, което тя самата е родила. Същото беше и при появата на сина ѝ през юни 2023 година.

Това обаче по никакъв начин не убеди феновете, които продължиха със спекулациите около появата на децата, съдейки най-вече по перфектната фигура, която Кембъл демонстрира веднага след раждането.

Сега, години по-късно, Наоми говори откровено пред The Times, където потвърди, че всъщност се е възползвала от услугите на сурогатна майка. Тя все пак отказа да спомене името на децата си и кога точно са се появили на бял свят. Гордата майка също така все още крие лицата на дъщеря си и сина си, запазвайки тяхното лично пространство.

Попитана дали е потърсила помощ от друга жена, за да стане майка, Кембъл каза „Да“. Тя допълни, че макар да се е решила на важната стъпка да има деца, все още е подходила към процеса със страх за бъдещето. Такъв, какъвто изпитва и в момента.

„Децата ми са всичко за мен. Карат ме да се страхувам за бъдещето. Надявам се, че светът ще се промени някой ден, заради децата ми. Те са на 110% моят приоритет. Трябва да бъда до тях в първия им учебен ден“, казва Кембъл.

Моделката допълва, че се чувства напълно щастлива от факта, че е самотна майка и е уморена да чува от младите момичета, че не искат да имат деца, защото е твърде скъпо.

Англичанката казва пред Times: „Винаги съм го казвала, ще го кажа и сега, детето ще промени мнението ви. Ще разберете, че сте искали да бъдете майка. Разбирам, че икономически е трудно. Но моята майка е нямала нищо и все пак е успяла. Всичко си заслужава. Чувството е прекрасно“.

Кембъл не споделя много подробности около децата си, въпреки че през 2022 година казва пред Vogue, че дъщеря ѝ не е осиновена и че е нейно дете. Тогава двете дами застават на корицата на британското издание за месец март, само 9 месеца след раждането на момиченцето. Наоми казва пред Vogue, че много малко хора от кръга ѝ са знаели, че ще става майка и че това е най-голямата благословия, която някога ѝ се е случвала.

Макар да не споделя много за децата си, моделката е категорична, че винаги е искала да бъде майка. „Това е най-голямата радост, която някой може да изпита. Щастлива съм, че имам дъщеря и много добре го знам“, каза тя и допълни, че е напълно отворена за идеята да има още деца.

На 53 години Наоми стана майка за втори път, когато се роди синът ѝ. Тя сподели щастливата новина в социалните мрежи, публикувайки снимка, на която държи новороденото в ръцете си, а дъщеря ѝ държи ръчичката му.

„Скъпи мой, знай, че си ценен повече от всичко и си заобиколен от любов от момента, в който ни благослови с присъствието си. Истински дар от Бога. Добре дошъл, синко!“, написа Кембъл и допълни, че никога не е късно да станеш майка.

През май тази година гордата майка сподели и първа снимка на сина си. На нея тя го държи с едната си ръка, докато с другата е прегърнала дъщеря си. Тримата са застанали с гръб към камерата и се наслаждават на красив залез край водата.

Съвсем скоро Наоми ще се превърне в първия супермодел, който ще бъде обект на изложба в музея „Виктория и Албер“ в Лондон.

Експозицията Naomi: In Fashion ще отвори врати на 22 юни и се описва като „първата изложба по рода си“, която ще изследва кариерата на Кембъл. „Чрез работа на водещи световни дизайнери и фотографи ние празнуваме нейното творческо сътрудничество, активизъм и широкообхватно културно въздействие“, се казва в описанието.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви