В началото на 80-те години, когато светът все още търси новия си музикален идол, Бон Джоуви предлагат нещо уникално – смесица от рок, поп и хеви метъл, която звучи свежо и завладяващо.

И до днес, след 40 години на сцена и многобройни турнета, Бон Джоуви продължават да радват своите фенове с нови песни и незабравими концерти.

Шестнайсетият им студиен албум “Forever” излиза днес, 7-ми юни, и дава пример за непреклонност и постоянство, за способността да преодолееш трудностите и да излезеш по-силен.

“Forever” е албум на изпълнител, който има какво да празнува, но няма нужда да се доказва. В неотдавнашно интервю Джон Бон Джоуви говори с голяма откровеност за изпитанията, пред които е изправен с гласа си, за операцията на гласните струни и за това, че все още не знае дали е готов да направи финален поклон пред феновете си.

Проектът с 12 песни е записан за седем седмици, а синглите “Legendary“ и “Living Proof“ само за два дни.

“Forever” е изпълнен с радост и дори е поглед към миналото. “Living Proof” е родословие на Джоуви, като е върнат характерният ефект на говорещата кутия, който прави “Livin’ On A Prayer” толкова лесно разпознаваема.

“The People’s House” емоционално повтаря “Keep The Faith”, а великолепната “Waves” напомня на соловия хит на Джон – “Blaze Of Glory”.

Много говори това, че Джон избира да завърши албума с “Hollow Man” – мрачно парче, което е намигване към суровата “Nebraska” на неговия герой Bruce Springsteen.

Tежката “Living Proof“ се отличава с един от най-силните припеви на групата от години насам.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви