След световния си хит „Espresso“, дебютното си изпълнение в Saturday Night Live и сет на Coachella, Сабрина Карпентър пуска новия сингъл „Please Please Please“.

Преди броени дни изпълнителката обяви своя шести студиен албум, озаглавен „Short n’ Sweet“, който излиза на 23 август.

„Този проект е доста специален за мен и се надявам, че ще означава много и за вас“, пише Сабрина в социалните мрежи, като едновременно с това разкрива заглавието, обложката и датата на издаване на „Short n’ Sweet“.

Новата ера на Карпентър продължава и с музикален видеоклип към „Please Please Please“, в който участва не кой да е, а номинираният за Оскар актьор Barry Keoghan.

Режисирано от Bardia Zeinali, кинематографичното видео ни пренася там, където приключва визуализацията на „Espresso“. Това е криминална драма и за Сабрина титлата музикант може и да е приоритет, но актьорският ѝ опит не остава на заден план.

„Espresso“ се позиционира за пета поредна седмица под номер 1 в официалната класация за сингли на Обединеното кралство.

Неустоимото поп парче на изпълнителката си остава най-стриймваното за седмицата във Великобритания (7,7 милиона стрийма) и вече категорично е един от фаворитите за песен на лятото на 2024 г.

През май Карпентър изпълнява „Espresso“ по време на дебютното си участие в Saturday Night Live, заедно с песните си „Feather“ и „Nonsense“. Тя се присъединява и към Coldplay за изненадващо изпълнение на „Big Weekend“ на BBC Radio 1 на 26 май в Лутън, Англия.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви