Как постъпват нещастните в любовта, според зодиите
Как постъпват нещастните в любовта, според зодиите

„Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно по своему“. Великият Толстой сигурно ще ни прости, че го цитираме, защото не е за лошо. Правим го заради любовта. Началото на съвършеният му роман „Ана Каренина” може (леко перифразирано) да се приложи и за любовта на отделните зодии. Този текст, надяваме се, ще ви докаже това. Нека видим как постъпват хората от всички зодии, когато са нещастни в любовта.

Овен
Ако излизате с Овен и забележите, че той започва постепенно да ви изолира от ежедневието си, имате проблем. Това е сигурен знак, че вече не е убеден в бъдещето на своята връзка. Така е, защото тези представители на зодиака държат да споделят абсолютно всичко от своя личен живот със своя човек. И ако изведнъж станат твърде самостоятелни, може би е време да си поговорите откровено с тях.

Телец
Ако един Телец не е доволен от връзката си, той започва да се държи меко казано странно. На практика демонстрира обратното на това, което чувства. Така например започва да споделя твърде много снимки в социалните канали, на които изглеждате щастливи и влюбени.

Случи ли се нещо подобно, вероятно партньорът ви не се чувства щастлив с вас на настоящия етап.

Близнаци
Ако един Близнак има проблем във връзката си, това ще се отрази на практика върху всеки един аспект от съществуването му. Те престават да практикуват любимите си хобита, губят мотивация да работят, не могат да вършат и най-простичките неща от ежедневието. Защо това се случва? Много просто – те са инвестирали изключително много време и внимание в изграждането на стабилни взаимоотношения и когато те се разклатят, се разклаща и светът на Близнака.

Рак
Ако Ракът е нещастен, подгответе се за всевъзможни по вид реакции. Не очаквайте обаче зряло поведение. Ще си имате вземане даване с инфантилни, тъжни, разглезени хора, които често ще прибягват до пасивно-агресивно отношение. Дори ще се опитат да ви уязвят с обидни думи, които са ги казали (уж) случайно.

Лъв
Лъвовете са изключително яростни и брутални в реакциите си, когато нещата между вас не вървят според техните очаквания. Те се превръщат в едни бойни и крайно агресивни същества, които използват всяка ваша реплика като повод за вдигане на грандиозен скандал. Със сигурност няма как да остане незабелязано тяхното недоволство.

Дева
Ще разпознаете нещастието на Девата, което се крие зад хиперактивно поведение и стартиране на нови хобита и занимания, с които да бъдат целодневно ангажирани.

Те не желаят да се предават на отчаянието и се опитват да насочат вниманието си настрани от причините за тяхното недоволство. Как?

Ако забележите (примерно!), че вашият приятел, който е зодия Дева, е започнал да ходи на фитнес и едновременно с това посещава кулинарна школа, значи имате повод за притеснение.

Просто любов
Просто любов

Везни
Ако усетят, че връзката им не върви според очакванията, Везните най-често реагират като се отдават напълно на своята работа. Те са непостоянни по природа и не могат да понесат чувството, че губят контрол над ситуацията, затова избират поприще, в което да владеят положението. Това се отразява изключително благотворна върху тяхната кариера, но не решава по никакъв начин проблемите им в любовта.

Скорпион
Скорпионите са хората с най-дълбок и интензивен характер, които имате честта да познавате. Когато не се чувстват щастливи в рамките на своята връзка, те започват да драматизират за всяка дреболия, която партньорът им направи не на място. Стават свръхемоционални и е по-добре да останат сами за известно време, за да не подлудят и вас с параноичните си реакции.

Стрелец
Когато Стрелците са ядосани, те нямат никакви задръжки да изразят своите емоции публично пред своя партньор. Те стават изключително раздразнителни и са склонни да проявяват пасивно-агресивно поведение като правят сцени за дреболии.

Козирог
Козирогът обича да контролира всеки аспект от своя живот и това негово желание придобива нездравословни размери, когато не се чувства щастлив във връзката си.

Той ще приложи всякакви познати и непознати методи и технологии, с които да се опита да върне нещата в първоначалното им хармонично състояние.

Ето защо трябва да знаете, че ако един Козирог се старае повече от обикновено да бъде перфектното гадже, значи нещо не е съвсем наред в мислите и чувствата му.

Водолей
Когато един Водолей е нещастен, особено в любовта, той се превръща в най-егоистичното създание на планетата, което някога сте виждали. Ако се чувства неудовлетворен от връзката си, той започва да се концентрира главно върху собствените си нужди, докато връзката не приключи по един естествен и необезпокояван начин. Той обаче няма да положи и капчица усилие в нейното спасяване.

Риби
Рибите изпадат в неловко положение, когато не се чувстват удовлетворени в личните си взаимоотношение, много по-бързо от останалите зодиакални знаци. Ето защо, веднага щом усетят дори лек дискомфорт от несподелената си любов, у тях се поражда непреодолимото желание да се освободят от всякакви ограничения, които им пречат да бъдат щастливи.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви