Номинираната за Грами Холзи пуска емоционален сингъл, в който излива чувствата си за трудностите, през които минава.

„The End“ е написан лично от нея и го продуцира с помощта на Michael Uzowuru и Alex G.

Изпълнителката на „Him & I” сама споделя за излизането на песента в своя Instagram профил, завършвайки обявлението с красива игра на думи: „Нека опитаме нещо ново този път и започнем от края“, имайки предвид, че именно така е кръстила парчето и то е 1-вото, което се появява на бял свят като част предстоящия ѝ 5-ти студиен албум.

Ден по-късно певицата показва на феновете си лични кадри, засягащи здравословното ѝ състояние и пише:

„Накратко, щастлива съм, че съм жива. Надълго, написах албум. Той започва с „The End“. Излиза сега.“

Въпреки премеждията, Холзи продължава да се развива с пълна сила като артист, бизнесдама и вдъхновител. Взима активно участие във важни каузи за младежи без права, права на жените и психично здраве.

Нейните хитове събират над 50 милиарда стрийма в световен мащаб. Първата ѝ книга „I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry“, дебютира в списъка на бестселърите на The New York Times през ноември 2020 г.

Година по-късно представя на света „about-face“ – серия от гримове, предназначена за всеки.

Създава я върху истината, че никой не е само едно нещо и всички хора са несъвършено красиви същества. Обявена е за един от 100-те най-влиятелни личниости на TIME, а също така е носител на наградата „Starlight Award“ на Hall of Fame за авторите на песни на Hal David.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви