Кейт Мидълтън „може никога да не се завърне“ към предишната си кралска роля след лечението на рак, се твърди в нова статия на списание Us Weekly. Ролята на принцесата на Уелс в британското кралско семейство може да изглежда по-различна след нейната диагноза.

Допреди няколко месеца съпругата на принц Уилям беше в центъра на кралските ангажименти, но това може да остане в миналото. „Може би Кейт никога няма да се върне в ролята, в която хората я виждаха преди“, каза вътрешен човек пред изданието във вторник.

Източникът добави, че в момента тя „преоценява какво ще може да поеме като ангажимент, когато се върне“, след като е преминала превантивна химиотерапия за рака си.

Освен това кралският експерт Ричард Фицуилямс отбелязва, че когато Мидълтън успее да се върне към кралските си задължения, „това ще бъде основано на медицински съвети и ще бъде много внимателно балансирано“.

Статията идва, след като източник каза на Daily Beast, че тя може да не се появява публично като работеща кралска особа до края на 2024 г.

42-годишната Мидълтън остана до голяма степен далеч от общественото внимание от януари, когато претърпя „планирана“ коремна операция, след която ѝ беше диагностициран рак. Принцесата на Уелс остана извън светлината на прожекторите след тежката диагноза.

Кралското семейство запази мълчание за нейното здраве, тъй като теориите на конспирацията за нейното благосъстояние, наред с обвиненията в изневяра на съпруга ѝ и спекулациите за развод започнаха да се разпространяват с голяма бързина.

Именно затова самата Кейт реши да говори пред своите многобройни почитатели и поданици като на 22 март разкри във видеообръщение, че отсъствието ѝ се дължи на скорошна диагноза рак. Тя не разкри за какъв вид рак става въпрос.

Тя и Уилям споделят три деца: принц Джордж (10), принцеса Шарлот (8) и принц Луи (6 г.).

Въпреки че Мидълтън остана далеч от общественото внимание, Уилям се завърна към кралските си задължения през април и дори даде малка информация за здравето ѝ, когато отговори на фен, който го попита как е тя с думите: „Всички се справяме добре“, отговори той.

Друга обещаваща статия излезе през май, като приятел на Мидълтън каза пред Vanity Fair, че тя вече е минала най-тежкия етап от лечението си. „Беше голямо облекчение, че тя понася медикаментите добре и всъщност понася доста добре лечението“, добави семеен приятел.

Въпреки положителния доклад, остава неясно дали майката на три деца ще вземе участие в годишните празненства на британската монархия Trooping the Color. Парадът и тържествата са насрочени за 15 юни.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви