Кара Делевин определено не се крие и е готова да покаже всичко в своята нова кампания за Calvin Klein.

За рекламната колаборация, озаглавена This Is Love, която бе пусната на 29 май, 31-годишната моделка и актриса позира само по емблематичното бельо на американската марка.

Тя показва всичките си татуировки, а косата ѝ е оформена в т. нар. „мокър ефект“.

Като една дългогодишна представителка на модата, Делевин определено знае как да застава пред камерата, позирайки перфектно в серия от снимки и видеа.

Заснета от Гордън фон Щайнер, кампанията на Calvin Klein включва и участието на американския актьор Джеръми Поуп.

Тя е част от ежегодната колекция в чест на месеца на прайда, която се опитва да промотира по-голяма приемственост на хомосексуалните в света и да привлече звезди с различна сексуална ориентация, които не се срамуват от себе си.

Самата Делевин признава, че винаги е била огромен фен на американската модна марка и често избира нейното бельо. Допълва, че всичко, което е носила на снимачната площадка, я е накарало да се чувства още по-уверена в себе си.

Също така преживяването е било още по-забавно, защото е имала възможността да скача на легло като малко дете, докато припява песента на Кристъл Уотърс.

„Надявам се хората да погледнат към кампанията и да усетят забавлението, свободата и празненството, които ние усещахме, докато я снимахме“, казва още моделката.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви