Бургаската структура на „Възраждане“ със стремеж да повиши резултата си на изборите, които предстоят след няколко дни, и с това да допринесе за поне още един народен представител от бургаски регион.

Подредбата на листата показва своята приемственост и в нея отново намериха място хора, които са работили за българския национален интерес в последните години.

Водач отново е заместник-председателят на „Възраждане“ и заместник-председател на Народното събрание Цончо Ганев. Втори е досегашният народен представител и председател на структурата в Бургас Борис Аладжов. Като икономист по образование, той определя приоритетни именно икономическите теми, свързани с развитието на региона.

„Едно от най-важните неща е изграждане на магистралата между Бургас и Варна. Нещо, което управляващите до момента партии „правят“ повече от 10 години. Това ще окаже влияние върху икономическото развитие на страната и на двата крайбрежни района. Ще стимулира развитието на нови икономически дейности в някои от по-малките градски центрове, разположени около крайбрежието.“, посочва вторият в листата на „Възраждане“.

Като лична кауза Борис Аладжов определя борбата срещу намерението Странджа планина да се превърне в хранилище за ядрени отпадъци.

Звезделина Каравелова, която е председател на структурата в Несебър, е трета в листата за предстоящите парламентарни избори.

Като майка тя смята, че социалната политика трябва да е водеща, защото тя може да реши проблема с демографската катастрофа.

„Населението ни е застаряващо, а страната ни губи по 100 000 души годишно. Тази тенденция е пагубна за държавата ни в дългосрочен план. Спешно трябва да бъдат въведени данъчни облекчения и финансови стимули за младите семейства и за техните деца.“, смята Звезделина Каравелова.

Четвърти в листата е Александър Койчев, също икономист по образование, заместник-председател на общинския съвет в Бургас. „Възраждане“ залага на хора от почти всички общини в региона, а областта е представена и в листата за евроизборите, където на девето място е бургаският общински съветник Мариян Иванов.

„Възраждане“ е с номер 12 в бюлетините за национални и за европейски избори!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви