Стиснете юмрук и ще ви кажем какъв сте
Стиснете юмрук и ще ви кажем какъв сте

За да направите този тест ви е необходима едната ръка. Която да свиете в юмрук. След което да прочетете какво означава начинът, по който сте стиснали юмрука си. Оказва се, че това най-просто действие може да разкаже много за вас. Така че стиснете юмрука и разберете няколко интересни факта за себе си.

А когато следващият път видите как вашият събеседник/чка стиска юмруци, вие ще разберете и за него/нея доста повече.

Да видим какъв сте, според стиснатия юмрук? Стиснете го!

Първи вариант

Ако, стискайки юмрук, палецът ви се намира отгоре, като че ли покривайки останалите пръсти, това означава, че сте внимателен човек. Вие винаги изслушвате другия и всички наоколо разказват легенди за вашето състрадание. Сигурно затова приятелите ви се обръщат към вас за подкрепа. И знаят, че винаги могат да ви доверят тайните си. Освен това, вие добре организирате своите работи, макар че понякога сте нетърпеливи. Наистина понякога трябва да сте внимателни – някои хора могат да се възползват от доверието ви и да злоупотребят със симпатията ви.

Втори вариант

Ако сте стиснали юмрука си както на втората картинка, това ви очертава като талантлива, харизматична и амбициозна личност. Ако си изберете път и не се отклонявате от него, то можете да постигнете големи успехи. Наистина, от верния път може да ви отклони излишната емоционалност. Така че не забравяйте, че емоциите понякога трябва да се сдържат, за да не съжалявате за последствията. И, че заради емоциите лесно можете да превключите фокуса си от нещо важно към обикновена дреболия. Дръжте се в ръце, помнете мечтите и целите си и се старайте да бъдете рационален

Трети вариант

Ако,стискайки юмрук, сте открили, че палецът се намира вътре в него, вие сте интроверт. Неохотно споделяте емоциите си с другите, а когато попадате в голяма компания, тя бързо ви омръзва. Най-комфортно се чувствате сами със себе си. Имате няколко близки хора, с които поддържате топли отношения. Останалите не попадат в близкия ви кръг. Като цяло ви е доста трудно да се срещате с други хора. Така че, ако нямате искрено желание за срещи, не прибързвайте, не измъчвайте себе си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви