CROCS са нещо повече от обувки – те са истинска заявка за добро настроение и ни предоставят един лесен, функционален и в същото време актуален избор на обувки, които са подходящи за всеки начин на живот.

Първоначално разработени като обувки за лодка, сега те са неразделна част от лайфстайл модата. В динамичния моден свят едва ли има друг модел обувки, който толкова да поляризира мненията и в същото време да е толкова популярен колкото CROCS.

Тяхната отличителна визия и изключителен комфорт ги правят идеален избор за всеки, който държи на практичността и на стила.

През последните години CROCS изживяха впечатляващо възраждане и се превърнаха в задължителен моден аксесоар. Универсалността им ги прави подходящи за почти всяка житейска ситуация – от ежедневието до офиса.

Патентованият материал Croslite™ осигурява леки като перце, ергономични обувки, които предпазват крака и гарантират удобство през целия ден – дишането през вентилационните отвори ги прави идеални спътници за топлите дни.

Този сезон моделите CROCS се завръщат с впечатляващо разнообразие от модели и цветове. От ярко розово, нежно лилаво до бежаво и черно, всеки може да открие нещо за себе си.

Тези и много други актуални летни модели можете да откриете на изключително добри цени и качество в магазините на Deichmann и в нашия онлайн магазин на www.deichmann.com!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви