Искате ли да добавите минипола към гардероба си? Вижте няколко стилни начина, по които да я включите в ежедневната и официалната си визия.

1. Ежедневно-вечерна визия

Тук виждаме оформяне на минипола по три различни начина. Първият външен вид е с овърсайз яке за ежедневна атмосфера. След това се появява голямо бомбър яке с минипола, за да се създаде разнообразие сред пропорциите.

За да се трансформира облеклото в подходящо за вечерно парти, може да смените с кожено яке. Добавете аксесоари в същия черен цвят за едноцветна и стилна визия.

2. Дънково яке и минипола

Ако обичате да се придържате към капсулен гардероб, никога не може да сбъркате с универсален елемент като дънково яке.

Добавяйки го към визия с минипола, то създава малко разнообразие в стила с различна текстура. Съчетайте с бяла или черна тениска за небрежен и ежедневен външен вид.

3. Спретната визия

От мокасини до жилетки – всичко може да бъде комбинирано с миниполата. Независимо дали имате стара плетка в гардероба си или винтидж бяло поло, оформете тези горнища с късия дизайн за най-доброто кокетно облекло.

За да носите мокасини с минипола, дизайнерите препоръчват да добавите бели чорапи до глезена за по-изчистен вид.

4. Плисирана минипола

Плисираната минипола е елегантна основна част за издигане на всяко облекло. От офиса до приятна вечеря, този дизайн прави чудеса за почти всеки повод.

Носете дрехата с по-структурирана горна част като пуловер и добавете минимални аксесоари, за да завършите ансамбъла.

5. Бяла минипола

С по-топлото и сухо време през пролетния и летния сезон, това е вашият шанс да смените вечната черна минипола с бяла. Съчетайте я със синьо-бяла риза за по-красив външен вид.

Що се отнася до белия цвят, потърсете ленени тъкани, за да ви е по-прохладно в горещите дни. Заложете на минипола с шорти отдолу, особено когато се разхождате край морето и има възможност бризът да повдигне леко дрехата.

6. Дънкова минипола

Дънковата минипола може да бъде основа във вашия гардероб за всякакви поводи. Оформете я по различен начин, като се съобразите с вашите предпочитания, дрескод на събитието и времето навън.

Може да включите многослойни елементи като голямо бомбър яке и жилетка, за да създадете разнообразие във външния вид. Ако пък излизате на вечеря или парти, сменете ежедневните обувки с токчета.

7. Минипола и чорапогащник

Дори когато времето започне да захладнява, пак можете да носите любимите си тоалети с минипола. Просто добавете чорапогащник за повече топлина.

Прозрачните модели позволяват на полата да бъде носена и в по-студеното време, но без да отнемат от вниманието към нея.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви