Британската рок група Bring Me The Horizon издава дългоочаквания си нов албум „NeX GEn“.

Той е продължението от поредицата POST-HUMAN, която предстои да бъде разкрита и в която групата се разширява както в музикален, така и в концептуален аспект, а вокалите на Oli Sykes са най-мелодичните му досега.

Първата част от поредицата POST-HUMAN, Survival Horror, е записана по време на пандемията през 2020-та, почти изцяло дистанционно, и се опира на тежката страна на групата, за да изрази чувствата на гняв, страх, празнота и отчаяние.

Но за NeX GEn вокалистът Oli казва, че се търси нещо по-обнадеждаващо и по-позитивно.

Под повърхността на албума има толкова много неща, които могат да се разкрият за тези, които могат да ги забележат.

„Това е истински концептуален албум, с пълен разказ, който е свързан с първия запис, но концепцията е скрита и заровена“, разкрива групата. „Някои хора няма да се заинтересуват, но за други може да бъде като книга за самопомощ. В нея има много неща, някои от тях са съвсем ясни, но много от тях са загадъчни и скрити. Хората ще трябва да го разберат.“

Bring Me The Horizon влязоха в 2024 г. с експлозивен старт, след като свирят пред повече от 140 000 фенове в Обединеното кралство и Ирландия по време на най-голямото си турне, а на 26-ти юли ще дойдат за първи път в България и ще бъдат хедлайнъри на Hills of Rock 2024, Пловдив.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви