Еди Мърфи е обратно в Бевърли Хилс за нова доза екшън, приключения и стабилна порция смях. Комедийната суперзвезда се завръща в ролята на Аксел Фоули за първи път от 30 години насам в новия филм на Netflix – „Beverly Hills Cop: Axel F“.

Това е второто продължение на класически филм на Еди Мърфи, което излиза ексклузивно на стрийминг платформа. Преди 3 години „Coming 2 America“ беше закупен и пуснат от конкурентната на Netflix платформа – Amazon Prime.

Новията трейлър, който стрийминг гингантът сподели, ни дава всичко, от което имахме нужда, за да сме сигурни, че филмът ще се доближи максмално до култовия статут на класическата трилогия. В него става ясно, че животът на дъщерята на Алекс Фоули, Джейн, е в опасност и той трябва да стигне до дъното на тази потенциална конспирация, въоръжавайки се с търпение, хеликоптери, автоматични оръжия, бързи коли и солидна доза чувство за хумор.

Разбира се, какво би бил „Ченгето от Бевърли Хилс“, ако освен Еди Мърфи, не се бяха завърнали и други наши стари познайници. Феновете на поредицата могат да очакват да видят Джъдж Рейнхолд в ролята на лейтенант Били Роузууд, Джон Аштън като сержант Джон Тагарт, Бронсън Пинчет в ролята на Серж и, разбира се, Пол Райзър, който отново ще се превъплтъти в детектив Джефри Фрийдмън.

Новите попълнения към актьорския състав включват Тейлър Пейдж, която ще изиграе дъщерята на забавния детектив, Джейн, както и Джоузеф Гордън Левит, който ще бъде новият партньор на Аксел – детектив Боби Абът.

Във филма ще участва още и легендата Кевин Бейкън, който ще е новият капитан на полицията в Бевърли Хилс – Кейд Грант.

„Ченгето от Бевърли Хилс“ е един от най-успешните холивудски франчайзи. Филмите от поредицата са достигнали приходи от над $750 милиона в бокс офиса, саундтрак албумите продават над 3.6 милиона копия, а Аксел Фоули и компания са сред поп културните феномени на 80-те и 90-те години.

nixanbal.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви