Градинските момичета не са обикновени почитателки на красотата. Те са създатели на нещо ново, не се страхуват да си изцапат ръцете.

Тази връзка със земята се отразява в техния моден избор – практични, но очарователни ръкавици за градината, копринени шалове за връзване на косата назад, прохладни рокли с причудливи шарки и кошници, идеални за реколта от пресни зеленчуци или пикник на поляната.

Нещо, което трябва да имате предвид, когато навлизате в новата естетика за пролетта и лятото, е важността на съзнателното потребление. Как можете да участвате устойчиво в този модел?

Отговорът е лесен – насочете се към дрехи и артикули, които могат да преминат изпитанието на времето, като в същото време са адаптивни към новите промени и могат да бъдат съчетавани с разнообразие от неща в магазина и във вашия гардероб.

Естетиката „градинско момиче“ е идеалната възможност да изследвате ретро пазаруването по местен, осезаем начин. Посетете винтидж бутици в квартала си, където можете да разгледате износени от слънцето тъкани и да видите пастелните нюанси на естествена светлина. Потърсете рокли от памук и лен, които носят мекотата на цветна градина със своите флорални мотиви и карета.

Отделете време да разгледате внимателно из стелажите за скъпоценни находки като автентични прибори и домашни декори. За тези уникални аксесоари, като чанти тип кошници, местните антикварни магазини и битпазари често са златни мини.

И разбира се, гигантска винтидж сламена шапка – с цвете – може да бъде идеалният завършек.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви