Бракът между Брад Пит и Анджелина Джоли може да е приключил преди повече от пет години, но двамата остават все така свързани благодарение на дългите дела, които водят помежду си.

Едно от тях е за попечителството над шестте им деца, в което засега актьорът губи и получава правото на посещения, които се наблюдават от съдебен представител. Другото дело е свързано с общата винарна на двойката в южна Франция, в което Пит съди Джоли за неправомерно разпродаване на нейните дялове на руски олигарх.

Докато делото за попечителството над децата се води някак си по-тихо, това за винарната е широко отразявано в медиите.

Свързаните с него документи разкриват най-дълбоките тайни на бившето звездно семейство, включително проявена агресия на Брад не само към Джоли, но и към децата им. Актьорите не спират да си хвърлят обвинения, като до този момент нищо не е категорично доказано. Пит дори бе оневинен по обвиненията за физическо насилие на семейния частен самолет през 2016 година.

Сега източник, близък до Анджелина, отново се опита да замахне към актьора и да му нанесе нов удар. Този път се твърди, че Пит протака и се бори толкова ожесточено за френската винарна, защото иска да накаже бившата си съпруга.

По думите му, Брад и правният му екип са много наясно, че документите за неразкриване на поверителна информация, които са били подписани от него и Джоли по време на закупуването на имота, никога няма да видят бял свят, въпреки нареждането на съдията.

Вътрешният човек смята, че цялата тази шумотевица е само за пресата. „Те също така знаят, че това ще принуди Анджелина да използва ресурси и време, за да намери цялата информация, която се изисква от нея, което е още един начин да я накажат“, казва още източникът.

Разбира се, отговорът от страната на Пит не закъсня, като негов близък твърди, че всичко това е поредният опит на Джоли и екипа ѝ да изместят фокуса от истинския проблем.

„Другата страна въведе документите за неразкриване на информация в това, което бе обикновен бизнес спор на първо четене, така че е иронично, че точно те се оплакват сега. И те са тези, които бяха значително обогатени от нарушаване на споразумението на страните при продажбата на бизнеса“, се казва в изявлението.

Съдия Лиа Мартин постанови във Върховния съд на Лос Анджелис, че Джоли трябва да представи, в рамките на 60 календарни дни от заповедта, всички непривилегировани документи, които притежава, съхранява или контролира, които отговарят на исканията на Пит в по-рано заведено дело.

Адвокатите на Брад призовават за разкриване на документите за поверителност, тъй като смятат, че това е силно уместно за предполагаемите оправдания на Джоли за отказа да се придържа към договорните си задължения към бившия ѝ съпруг, когато е продала акциите от винарната.

Източник, близък до актьора от „Боен клуб“ нарече решението „значителен удар върху достоверността“ на твърденията на Джоли и силно изявление, което да предизвика екипа на актрисата да съпостави своите твърдения с действителните факти, което, по думите на екипа на Пит, те постоянно не могат да направят.

„Това е бизнес спор, който те ненужно превърнаха в личен и сега трябва да отговарят за действията си“, казва източникът.

Въпреки това, адвокатът на Джоли, Пол Мърфи, казва, че правилният екип на актрисата е повече от щастлив да изпълни заповедта на съдията и да предаде всички документи за поверителна информация. По думите му, решението отваря врати за разкриване на проблеми, свързани с Пит и неговото предполагаемо физическо насилие и целият екип посреща ситуацията с отворени ръце, защото иска прозрачност от всички страни по делото.

„Анджелина няма търпение за евентуалния край на това дело, което наранява семейството ѝ с фалшиви обвинения и твърдения. Всичко това нарушава възможността и желанието на нея и децата да се излекуват от случилото се“, казва още Мърфи.

В предишни правни действия, Пит и правният му екип обвиниха Джоли, че е отказала да представи документи за споразумението между нея и бившия ѝ съпруг.

Искането също така включва всяко споразумение за неразкриване на информация между актрисата и всяка трета страна, с която тя е имала връзка или която е помогнала с грижите за децата на двойката.

Заповедта изисква всички документи в периода 2014 до 17 февруари 2022 година, когато е подаден искът. Съдията отхвърли възражението на Джоли, че нейните собствени документи за неразкриване на информация, свързани с личните ѝ дела, нямат значение по случая.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви