Италианското трио MEDUZA, групата OneRepublic и германската певица Leony ни предлагат вълнуващ поглед към предстоящите футболни събития с премиерата на официалната песен на Европейското първенство по футбол 2024 – “FIRE“. Слушайте тук.

С пускането на песента UEFA стартира и кампанията #lightyourfire – призив за действие към феновете по целия свят да се обединят и да споделят своята страст и талант, като използват аудиото на песента в клиповете си.

Тази инициатива е ангажиращ начин за феновете да се свържат с духа на UEFA EURO 2024 и засилва чувството за единство. Кампанията предоставя и възможността фенове да спечелят билети за големия финал на първенството на 14 юли.

„Сега повече от всякога силата на музиката да обединява всички ни е неоспорима“, казват MEDUZA. „Толкова сме развълнувани да отбележим премиерата на „FIRE“, официалния химн за UEFA EURO 2024, и се надяваме кампанията #lightyourfire да обедини футболните и музикалните ентусиасти по света. Нямаме търпение турнирът да започне и да завладеем сцената!“

Вокалистът на OneRepublic, Ryan Tedder, спомена: „Днес отбелязваме специален ден с пускането на „FIRE“.

Написахме тази песен специално за футболните фенове по света, за да обедини всички нас, и сме развълнувани да гледаме как тя вдъхновява публиката по целия свят. Присъединете се, споделете страстта си, докато отброяваме времето до турнира!“

Почитателите ще имат възможност да видят изпълнението на “FIRE“ на живо от тримата артисти по време на церемонията по закриването на UEFA EURO 2024 на Olympiastadion Berlin на 14 юли.

Освен продукцията на песента MEDUZA също така създават и пълно звуково изживяване – серия от телевизионни кадри, музиката при излизането на отборите на терена и ключови моменти като връчването на трофея.

С това те гарантират, че духът на UEFA EURO 2024 резонира във всеки аспект на събитието, обединявайки музиката и футбола.

UEFA EURO 2024 ще се проведе от 14 юни до 14 юли в десет града домакини в Германия: Берлин, Кьолн, Дортмунд, Дюселдорф, Франкфурт, Гелзенкирхен, Хамбург, Лайпциг, Мюнхен и Щутгарт. Седемнадесетото издание на първенството събира фенове от всички краища на света, представяйки върховите постижения на европейския футбол.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви