През последните няколко седмици забелязвам все повече и повече дрехи в нюанси, които не са за изпускане, а именно огненочервено, наситена фуксия и неоновозелено. Докато те се появяват в социалните мрежи в профилите на известни инфлуенсъри, може да ги видите и на дефилетата от Париж до Милано.

Смесете и комбинирайте основните артикули в гардероба си с тези очарователни находки.

Седем модерни цвята за лятото

Млечножълто

Този нюанс е един от основните на тазгодишното лято. Меко и масленожълто се появяват навсякъде, като мръснобелият, кремав цвят присъства под формата на ленени панталони, копринени рокли и очарователни аксесоари, които привличат окото.

Огненочервено

Колкото и класически цвят да е, червеното никога няма да излезе от мода. Сега, когато топлината навън се повишава, този огнен нюанс увеличава и славата си. Съчетайте го с неутрален тон, за да го направите още по-ярък – червената пола винаги е приятен избор за официални и неофициални събития.

Бяло лято

Няма нищо по-хубаво от прохладно лятно облекло, особено в чистобяло. Докато класическият оттенък вече е основен за топлото време, новооткритото му възраждане сред модната тълпа с едноцветни визии е доказателство за огромната му сила. Изберете нюанси с подобни тонове, за да постигнете още по-бяло излъчване.

Розова фантазия

Розовото прави всичко по-добро. Миналото лято Барби превзе модата, но тази година всичко се насочва към по-наситени малинови и фуксия тонове за своите ярки, красиви тоалети. Добавете оттенък лилаво или червено, за да завършите външния си вид в същата цветова категория, без да изглеждате прекалено плодови.

Бебешкосиньо

Никога не подценявайте едно светлосиньо облекло, което да добавите към репертоара си от тоалети това лято. Ако все още не притежавате този универсален нюанс, това е вашият знак да си купите свежи дънки или шикозна риза.

Сива буря

Въпреки че ненатрапчивото сиво е любимец на модните ентусиасти от дълго време насам, то изглежда още по-актуално сега, когато елегантното обличане е по-предпочитано от всякога. Изберете различни нюанси, за да добавите обемен ефект към външния вид за топлото време.

Жълто-зелено

Не съвсем зелен и не съвсем жълт, този нюанс превзе сърцата и умовете на модните критици през последните няколко месеца. Видяхме го дори в колекцията за пролет/лято на Виктория Бекъм. Ако искате да направите изявление, не може да сбъркате с този безупречен готин цвят.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви