Възможно ли е пасо добле да се комбинира изящно с виенски валс? Да! Бургаски абитуриенти го доказаха на бала си!

Абитуриенти от НУМСИ Проф. Панчо Владигеров- Бургас в разгара на задължителните матури подготвиха въздействаща изненада: Танц за бала!

Интересът им е нарастващ и за финалното представяне участниците в танца достигат 16, от тях половината са по двойки. Всеки от тях преживява емоцията от последните дни заедно със своите съученици.

Този спомен ще им остане за цял живот, както и на техните учители. Уникален жест, зад който стои неуморен труд и любов към танцовото изкуство. Танцова школа Дaнс Бургас с ръководител Веселина Райчева са двигатели всичко се случи навръх бала на Випуск 2024- на 24-ти май.

„Сред участниците има музиканти, певци, художник, балерина, актьори- букет от изкуство!!! Младежите са невероятни и останах възхитена и обнадеждена, че бъдещето ни е в ръцете на стойностни и осъзнати млади хора!! На балната си вечер разтресоха дансинга на ресторанта с драматизъм, след което омаяха учителите си с красота и аристократичност! Заслужиха си нестихващите аплодисменти и силни прегръдки!!“

Навръх 24-ти май бе демонстрирана рядко срещана комбинация между латиноамерикански танц, какъвто е пасо добле, с преливка- виенски валс /стандартен танц/.

Райчева е в основата на други вдъхновяващи мероприятия като инициатор и автор, нищо, че остава някак в сянка.

Едно от тях е акцията с инхалаторите за 2-ро детско отделение на УМБАЛ Бургас, които децата от ОУ „А.Г. – Коджакафалията“ дариха с парички от пазара им с ръчно изработените от тях мартенички. А картинка от „черешката“ на бала на НУМСИ- Бургас, може да видите на следния линк:

https://www.facebook.com/share/v/R7GwkKQNeqpDUE39/?mibextid=WC7FNe

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви