В предизборната обиколка на Цончо Ганев – зам.-председател на „Възраждане“ и зам.-председател на Народното събрание от „Възраждане“, беше включено посещение на Приморско. Вчера той се срещна с граждани на морския град, с които обсъдиха националните приоритети на политическата организация за Бургаски регион.

България е в демографска катастрофа, унищожено е селското ни стопанство, посяга се на природата ни, има реална опасност да ни вкарат във война.

Тези резултати от управлението в изминалите десетки години обобщи на среща с граждани от Приморско водачът на листата на „Възраждане“ за Бургас Цончо Ганев. Повече от два часа той разговаря с тях, заедно с кандидата за народен представител Снежана Йорданова и кандидата за член на ЕП Мариян Иванов.

Надежда има винаги, подчерта Ганев:

„Надеждата не я виждате срещу вас, не я виждате в някого конкретно, надеждата я виждате всяка сутрин – в огледалото. Когато ние, като народ, като граждани на България, започнем да живеем с мисълта, че от нас зависи, ние можем да променим, с нашите действия, нашите позиции, тогава ще си оправим държавата. Когато Приморско и хората, които живеят тук, живеят с мисълта, че от тях зависи да си оправят общината, ще си я оправят. Няма да има ниска избирателна активност и няма да има значение кой купувал гласове и кой карал фирмите или общинските служители да гласуват.“, посочи Цончо Ганев.

Той разговаря с избирателите за проблемите със земеделието, туризма и икономиката като цяло. Цончо Ганев посочи два проблема, касаещи конкретно региона – опасността в Странджа да се загробва използваното американско гориво за АЕЦ “Козлодуй”, заради прекратения договор с Русия; както и поставянето на перки в морето, което да рефлектира върху туризма и рибарството. За последното безумие „Възраждане“ даде силен отпор и засега спря този процес, припомни той.

По отношение на демографската катастрофа, кандидатът за евродепутат Мариян Иванов посочи, че Приморско е една от общините, които вече не отговарят на едно от условието да са община – населението ѝ е под 6 000 души. Това е „благодарение“ на “добрата” работа на ГЕРБ, която я управлява вече 13 години.

В заключение, Цончо Ганев подчерта, че „Възраждане“ изпълнява това, което говори, и това я отличава от останали политически организации. Ганев призова хората, ако искат да си върнем държавата обратно, да го направим на 9-ти юни, с номер 12 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви