Уникален по рода си детски фестивал, на който децата ще учат, докато се забавляват, очаква бургазлии и гости на града на 15 юни. В разгара на лятото всички, които са в града, ще могат да се възползват от наситена с активности програма.

Бургас не е само Морска градина, плаж и море. Той е много повече от това и организаторите от Академия за Родители го доказват за пореден път.

На събитието, което ще се състои на 15 юни между 10ч. и 16ч. в Експозиционен център Флора, Академия за родители са подготвили много занимания, които няма да оставят децата да скучаят.

STEM работилници, творчески занимания, упражнения за емоционална интелигентност, съоръжения за катерене, настолни игри и много други активности – децата ще могат да научат много, докато експериментират и се забавляват под насоките на ментори.

Празникът ще е за цялото семейство и за родителите също е организирана богата и полезна програма.

Те ще могат да се срещнат с множество специалисти по ранно детско развитие, да участват в лекции и работилници, и да се запознаят отблизо с полезни и интересни продукти и услуги на водещи организации в света на родителството.

А най-голямата изненада и за малки, и за големи ще бъде гостуването на Музейко, както и Детски Научен Клас, които ще дойдат специално за събитието на Академия за Родители в Бургас.

Освен всичко това, за посетителите на фестивала са подготвени много подаръци, игри с изненади и интересни кътове.

Над 15 семейни занимания очакват всички, които посетят изложението в Експозиционен център Флора на 15 юни.

Мероприятието, както и всички лекции в него, са напълно безплатни, но се изисква предварителна регистрация онлайн.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви