Както се казва, колкото и добре да живее човек, в един момент все ще му се наложи да потърси помощ за смяна на щрангове.

Най-често се използват три начина за тяхното позициониране и свързване. Щрангове за топла или студена вода могат да бъдат разположени вътре в стените на апартамента (скрит тип инсталация), извън стените (отворен тип) и комбинирано, т.е. както вътре, така и отвън, в зависимост от архитектурата и оформлението на помещението, в които ще се извършва смяна на щрангове.

Специалистите извършват смяна на щрангове с ергономични, екологични и издръжливи материали (50-60 години експлоатационен живот). Говорим за полипропилен и метална пластмаса, тръбите от които са лесни за инсталиране.

Предимствата на специализираните в това компании са очевидни – на първо място скоростта на монтаж, подмяна на щрангове и качеството на самата работа. Основното е да се свържете с доверена фирма, готова да даде гаранция за услугата. Ако пропуснете този важен момент, в бъдеще може да влезете в сериозни разходи.

Смяна на щрангове цена

Цената варира според конкретните условия. Просто се свържете със специалистите и те ще ви калкулират всички разходи.

Ако ви предстои смяна на щрангове за студена, топла вода, както и за отоплителни тръби в апартамента, обърнете внимание на етапите на работа. Не забравяйте да говорите със съседите си отгоре и отдолу. Ако все още не са подменили щранговете за захранване с топла вода/гореща вода, препоръчително е да направите това заедно. Разбира се, подобна координация ще изисква усилия, но това е най-правилното и рентабилно решение.

Координирайте работата по преминаването на подове между етажите, а също и закупете материал с високо качество. Ако не разбирате от такива неща, можете да се допитате до водопроводчик. Водоснабдителната система на участъка на сградата първо се изключва, старите тръби се демонтират и се извършват подготвителни работи.

Съединенията на щрангове се заваряват по време на монтажа с помощта на специален малък апарат за запояване. Смяната на щрангове в апартамент става пред очите ви, за кратко време, ако използвате професионални услуги. В същото време точно от такива фирми ще получите и най-атрактивната смяна на щрангове цена. Ето защо, не се колебайте да се свържете с точните хора!

 

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви