“Толкова различни” е първи сингъл за певицата с придружаващо видео, което бе представено на 21-ви май в популярния бар “NOMO”.

От тази дата в онлайн пространството е налична най-новата песен на Дани Стойкова – “Толкова различни”.  Сингълът излиза като самостоятелен трак, осъществен благодарение на финансовата подкрепа на “Музикаутор”.

От 21-ви май песента е във всички стрийминг платформи /Spotify, YouTube, i-Tunes/ и др.

“Толкова различни” е изградена върху поп и неосоул основа с характерно RnB звучене, с леки и ненатоварващи музикални линии. Текстът разказва лична история и е израз на душевността на изпълнителя, пречупена през призмата на музикалната линия.

Песента разказва срещата между две души, две очи и две сърца по пътя на живота, която невинаги е писано да продължи. Но независимо от това, любовта, която сме дали, дори несподелена, е най- ценният дар, който можем да подарим на света.

И въпреки обстоятелствата, има красота дори в разочарованието  и трудностите.

„Толкова различни “ е фениксът, който се възражда от пепелта. Любовта, която храни първо нас, а после другия. Топлината на една ръка. Краткия миг на щастие и красотата, криеща се в болката. „Толкова различни“ сме аз и ти, а в различността- толкова близки, но и далечни.

Два свята, две души, две сърца, пресекли пътищата си, макар и за кратко.

И въпреки несподелеността, аз винаги ще те обичам и ще те пазя в мен!

Видеото към песента е режисирано от Румен Драганов. По аранцимента работи Александър Славчев, а записът, микс и мастер продукцията са дело на Стоян Бозов, Creative Labs Studio.

Повече информация може да откриете на Facebook страницата на Danny Stoykova – https://www.facebook.com/profile.php?id=100083945310037

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви