Многоплатинената рок група Kings of Leon издава своя девети студиен албум “Can We Please Have Fun”.

Записан в студиото Dark Horse в Нешвил и продуциран с новия им сътрудник Kid Harpoon (Harry Styles, Florence + the Machine), проектът от 12 песни показва различна страна на Kings of Leon.

Това е звученето на музиканти, обединени от една цел, освободени от всякакви очаквания и вдъхновени от идеята за албума, който винаги са искали да направят.

Kings of Leon пускат и официалния видеоклип към новото парче “Nowhere to Run“. Бандата поема контрола над всички творчески елементи на този албум – от началото до края – движейки всеки един детайл от музиката до дизайна и нестандартните визуализации за всяка песен. Всички те са заснети от самите тях в продължение на два дни в Нешвил.

Издаденият по-рано водещ сингъл “Mustang“ продължава да се изкачва в радиостанциите седмица след седмица и отбелязва поредния Топ 10 сингъл за групата в Alternative radio.

За да отпразнуват премиерата на “Can We Please Have Fun”, Kings of Leon превземат ранчото Copperline в Нешвил за специален концерт и разговори с публиката, излъчени на живо в Amazon Music.

На 20 юни Kings of Leon тръгват на глобалното си турне, което ще започне в Лийдс, Великобритания и ще продължи с още дати в Обединеното кралство и Европа.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви