Бой с кол

Готвач на наркотици преби жена с дървен прът, съобщиха от полицията.

На 18 май около 02.50 ч. при обход на района в близост до бл. 87 в к-с „Меден Рудник“ служители от Четвърто Районно управление – Бургас чули викове и силен шум от счупване на стъкло.

Спирайки пред блока забелязали през прозорец на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена.

Намесили се своевременно, като констатирали, че потърпевша е 22-годишна жена от Ямбол, която със силни болки в областта на лявата ръка, е откарана в УМБАЛ – Бургас. При медицинския преглед е констатирано, че същата получила фрактура на лакътя на лявата ръка.

Установен и задържан е извършителят на побоя. Това е 44-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания за извършеното и предал дървен прът, с който нанесъл ударите по ръката на жертвата. По случая е образувано бързо производство.

Извършено е претърсване в обитавнаия от него дом, като са намерени и иззети  пластмасова чаша с бяло кристалообразно вещество / амфенамин/, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество, чийто точен произход е в процес на изясняване, свивка със суха зелена тревна маса / канабис/,  ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество,  две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало остатъци от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис „Фосфорна киселина 85 %“ и др.

Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви