Хороскоп
Какво ни вещаят звездите

Овен

Преодолявате съмненията

Още през първия делничен ден всичко около вас ще бъде в изцяло нови краски. Ще имате възможност да установите нови контакти, които ще ви помогнат да преодолеете част от съмненията, които в последно време обладаваха съзнанието ви. В любовта ще получавате много от интимната си половинка. Ще имате възможност да поставите начало на инициативи, които ще ви носят отлични приходи и в същото време ще ви помогнат да поставите кариерата си на ниво, на което ще е трудно на много хора да ви достигнат. Спазените от вас срокове ще ви донесат завидни приходи. Мнозина от вас ще имат значителни ползи както в професионалната сфера, така и в материален план. Имайте предвид, че правилните действия сега ще ви носят ползи във всички житейски посоки в бъдеще. Доставяйте си достатъчно положителни емоции.

Телец

Напред с малки стъпки

През цялата седмица се забавлявайте както намерите за добре, но в същото време отделете време, което да посветите на професионални ангажименти, които не търпят отлагане. Част от вас ще имат шанса да установят интересни контакти, които могат да тласнат кариерата ви в по-добра от досегашната насока на развитие. Ще получавате конкретни делови и материални резултати. Концентрирайте усилията си и на идейно ниво започнете работа по проект, с който ще се заловите в най-скоро време. Към петък ще можете с малки стъпки да стигнете далеч в реализацията си в професионалната сфера. Последователното преследване на намеренията ще ви позволи сами да изберете как да достигнете до набелязаната цел. В любовта ще сте приятно изненадани. Самотните представители ще открият сродна душа и е възможно да намерите основания, за да извършите конкретна промяна.

Близнаци

Запасете се с търпение

За вас се очертава критична седмица, що се отнася до партньорските взаимоотношения. Любимите ви хора ще изпадат в настроения, които ще ви объркват. Опитайте се да проявите повече търпение. И на работното място ще имате разногласия и ще трябва твърдо да отстоявате мнението пред колегите си по бизнес въпроси. Не се отказвайте само защото сте се сблъскали дори и с най-малката трудност. До средата на седмицата на мнозина от вас им предстои работа, която не могат да отложат за по-късен етап. Не е сега времето да променяте дългосрочните си финансови планове заради моментни влияния. Близък приятел ще ви е надеждна опора. Приятелските контакти характеризират уикенда. Понеделник е успешен за делата ви. Вторник носи промени за мнозина. Сряда е печеливша, но в четвъртък следва да се пазите от наивни грешки. Петък носи пътуване за част от зодията.

Рак

Използвайте шансовете

С настъпването на новата седмица ще имате възможност да поставите на нова основа професионалните, личните и материалните си инициативи. Мнозина от вас ще срещат разбиране, което ще им даде основания да пристъпят към подписване на споразумение или на друг вид договор. Постарайте се да преследвате с хъс, желание и много позитивна нагласа мечтите си. Добре е да организирате по такъв начин инициативите си, че да се справите с текущите си отговорности без особени затруднения. В любовта не се опитвайте да мамите. Не започвайте промени в личен план, особено ако не сте сигурни, че искате да ги осъществите. Около средата на периода използвайте максимално дадените ви шансове. Търсете съмишленици сред приятелския си кръг, но бъдете готови да поставите начало на сътрудничество с колега, а дори и с конкурент.

Лъв

Действайте в свой интерес

През всичките седем дни действайте в свой интерес, но си подсигурете гърба от неочаквани нападки. Опитайте да си създадете сами достатъчно благоприятни условия, за да пристъпите към реализирането на конкретна своя идея. Избягвайте да давате пари назаем, дори на близки приятели, но от друга страна, използвайте адекватно новите си шансове в материално отношение. Стремете се по-голяма част от времето си да прекарате на открито, тъй като това ще е единственият начин да възстановите баланса на организма си. Мнозина от вас ще търсят силни усещания в любовта, което може и да стане причина да поставите начало на нова авантюра. Колкото по-безразсъдни сте на този етап, толкова е по-малка вероятността да се насочите към създаване на връзка за цял живот. Дните са благоприятни за разходи, с които ще внесете приятни промени в дома си.

Дева

Прозорливи

През седмицата мечтайте и реализирайте стремежите си, дори и да ви се налага да направите компромиси с принципите си. Контролирайте слабостите си, защото е малко вероятно те да имат какъвто и да било позитивен ефект върху вас. Търсете съмишленици, които ще ви подпомогнат в реализирането на амбициозните ви делови проекти. Не се отказвайте от дадените ви шансове, дори и това да е свързано с промяна на вече съществуващите ви планове. Стремете се да избягвате действията, които биха могли да ви поставят в зависимост от приятел, колега или влиятелна особа. Направете и точна преоценка на случващите се около вас събития, защото само така ще постигнете развитието, на което се надявате от известно време. Прозорливостта ви по отношение на материалната сфера ще ви предпазва от нежелани неприятности.

Везни

Увеличавате приходи си

През седмицата сами направлявайте действията и решенията си, защото така трудното ще се превръща в реалност. Погрижете се за външния си вид и открийте възможността да съхраните здравословното си състояние. Днес и утре се отдайте на отдих в компанията на интимната половинка и приятели. Използвайте шансовете си градивно, защото само така ще докажете, че добре преценените ходове могат да имат повече от завиден за вас резултат. Фокусирайте вниманието и усилията си за подобряване на обстановката в дома. Ще имате възможност да осъществите поредица служебни срещи, след което приходите ви ще се увеличат многократно. Любовният ви живот ще бъде наситен на незабравими емоции, които ще подобрят комуникацията ви с интимната половинка. Част от вас ще вземат решение за трайно обвързване. Вечер се забавлявайте без задръжки.

Скорпион

Сега промените са опасни

През седмицата правете всякакви премествания, особено ако ви се налага да смените едно населено място в друго. Не се предавайте в плен на емоциите си, ако искате да се радвате на стабилност във всички житейски направления. Преценете докъде се простират финансовите ви възможности, ако ви се иска да реализирате конкретна крупна покупка. Имайте предвид, че промените в повечето случаи могат да се окажат опасни за вас, ако не знаете как да ги реализирате. Отнасяйте се с разбиране към хората, които ви търсят за подкрепа. Конкретизирайте желанията си към интимната половинка. По отношение на любовта бъдете готови да направите компромис, особено ако това ще удовлетвори желанията на човека до вас. Днес и утре отделете достатъчно време за забавления с приятели и близки. Не се скъпете на жестове на внимание и покупки, с които можете да демонстрирате чувства.

Стрелец

Динамика и прогрес

Седмицата ще започне за вас с множество обещания за просперитет и отлично развитие на предприетите от вас инициативи, особено ако знаете по какъв начин да постигнете по-голяма ефективност в действията си. Не предприемайте твърде драстични промени в професионален или личен план. Опитайте да си дадете ясна сметка от какво се нуждаете, за да се предпазите от грешки. Динамиката и прогресът ще са въпрос на избор, но също така и на шанс, който ще ви бъде даден от съдбата. Приятелите ще изиграят важна роля в живота ви, но не забравяйте, че личният избор в крайна сметка е най-важен. Добре ще е да насочите изцяло усилията си върху постигането на единомислие с интимната половинка. Предпазвайте се да предприемате ходове, които могат да ви създадат чувството за неизвестност. Поддържайте баланса между приходите и разходите си, за да се справите с всякакъв вид предизвикателства в това направление.

Козирог

Усещане за сигурност

Запазете колкото може по-безпристрастна позиция във всичко, което предприемате. Материалните блага излизат на първо място при вас тази седмица. Познатото и рутинното по всяка вероятност ще ви създават усещане за сигурност. Въпреки че желанието да трупате ще е силно, пазете се да не лапнете по-голям залък, отколкото сте в състояние да преглътнете. Разполагате с възможности да решите някаква деликатна ситуация, макар да не сте напълно убедени. Положителната ви нагласа ще се основава на реалността. Дори когато мислите да правите нещо, вие инстинктивно усещате какво можете и какво не можете. За част от родените в знака седмицата ще премине в служебни пътувания. Днес се очертават доста контакти, но неделята е по-спокойна. Понеделник ще ви ангажира с материални въпроси, а вторник носи хубави новини и предложения. Сряда ви предоставя чудесен шанс за парични печалби и материален напредък. В четвъртък ще разрешавате проблеми, а петък е доста тежък.

Водолей

Изберете активна позиция

С настъпването на новата седмица ще дойдат и първите предложения за нови ангажименти и дейности от делови характер. В случай че изберете да сте активната страна в конкретна делова ситуация, не рискувате абсолютно нищо. До сряда мнозина от вас ще бъдат приятно изненадани от допълнителни приходи, които многократно ще подобрят положението ви. Ако правилно структурирате инициативите си, ще постигнете завидни резултати, особено ако искате да задминете очакванията, които имат за вас хората около вас. Освободете се от тревогите. Постарайте се финансовото ви състояние да е стабилно, като избягвате поемането на каквито и да било рискове в това направление. Контролирайте слабостите си, когато става въпрос за отношенията ви с интимната половинка. Не изпадайте в самокритичност и лошо настроение, защото това може да се отрази негативно на отношенията ви като цяло.

Риби

Проявявате здрав разум

През седмицата конкретизирайте целите си и ги преследвайте без страх от евентуален провал. Не пренебрегвайте нуждата да проявявате здрав разум в професионалната сфера и не правете генерални изводи за ситуациите, върху които нямате пряка власт. Постарайте се да спазите сроковете за изпълнението на конкретен ангажимент, който сте поели в деловата сфера. Създавайте новите съюзи в личен план с повишено внимание, тъй като никога не можете да бъдете сигурни кой с каква цел желае да бъде ваш близък приятел. Имайте предвид, че реакциите ви ще определят поведението на хората от прякото ви обкръжение. Днес и утре не си позволявайте проява на ревност спрямо интимната си половинка. Конкретизирайте изискванията си, но бъдете готови те да не бъдат приети възторжено от човека до вас. В този случай вие трябва да направите компромис.

Източник/ в. Сега

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви