Dior представи Росалия като най-новия си посланик за кампанията Lady Dior, съобщи списание PAPER.

Луксозната модна къща, известна със своите елегантни и изтънчени модели, сега добави музикантката, носителка на награда „Грами“, към престижния си списък с посланици на марката.

Обикновено разпознаваема заради смелите си и авангардни модни решения, Росалия демонстрира различна страна на своя стил в тази кампания.

В поредица от зашеметяващи снимки, заснети от известния фотограф Колиър Шорр, изпълнителката е представена в приглушени цветове и класически черно-бели ансамбли.

Този по-сдържан подход има за цел да подчертае завладяващото ѝ присъствие и аура, а не типичния ѝ еклектичен гардероб. Кампанията търси да отдаде почит на сложната връзка между модата, изпълненията на живо, сцената и музиката, като улови същността на артистичното изразяване на Росалия.

Чрез това сътрудничество Dior продължава да преодолява пропастта между висшата мода и света на музиката, отбелязвайки уникалните таланти и влияния на своите посланици.

Включването на Росалия в кампанията Lady Dior не само подчертава нейното глобално влияние, но и затвърждава ангажимента на Dior да приема разнообразни и силни гласове в съвременния моден пейзаж.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви