Катастрофа с Кирил Петков

Кирил Петков спира предизборната си кампания докато се изясни случая с катастрофата с кортежа ме, в която загина шофьор, а жена е ранена.

„Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор“. Това написа съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков във Facebook след инцидента с автомобила на НСО, в който пътуваше към Варна. При катастрофата загина мъжът, управлявал другия автомобил в пътния инцидент, а жена е тежко ранена.

„Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено“, заяви той.

„Возих се на задната седалка в колата и имах само „изкарване на въздуха“, но реално не съм пострадал“, обясни Петков и добави, че екипът на „Спешна помощ“ е дошъл много бързо на място, както и пожарникарите, които по думите му са успели много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите.

„Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че бяха с някакви травми. Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим“, написа още Кирил Петков.

Снимка: БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви