Автокино

Уникалният автокино фестивал с български филми гостува в Бургас на 17 и 18 май. Автокино @Kaufland ще прожектира едни от най-хитовите български филми на паркинга на Kaufland Бургас Меден Рудник на ул. „Отец Матей Миткалото“ 45.

Фестивалът започва на 17 май в 20:30 часа с хитовия филм „Диада“ и продължава с „Уроците на Блага“ в 22:00 ч. На 18 май зрителите ще могат да се насладят на „Пулсът на танца“ от 20:30 ч. и „Чума“ от 22:00 ч.

Паркингите на хипермаркетите на Kaufland се превръщат в кино под звездите за трета поредна година. Национално турнето ще обиколи 13 града до края на май, а в два от тях ще има среща с актьор от избран български филм. Зрителите на единственото пътуващо автокино в България ще могат да гледат четири от най-касовите български заглавия от последните месеци – „Диада“ , „Уроците на Блага“, „Пулсът на танца“ и „Чума“.

Кампанията се реализира съвместно с „Автокино“ и след спирката си в Бургас ще продължи към Силистра (20 и 21 май).

Уникалната инициатива Автокино @Kaufland дава по-дълъг живот на българските филми и предоставя един интересен и безопасен начин за гледане от уюта на личния ни автомобил. На територията на 13 паркинги на Kaufland в цяла България, зрителите могат да очакват над 60 прожекции на едни от най-популярните нови български филми хипермакетите ни.

Автокино се гледа от собствения автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на  екран с големина 5 х 10 метра, който е вдигнат на височина 2 метра от земята.

Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви