Международен ден на семейството
Станислава

Станислава Ангелова се нуждае от нашата помощ. Тя е майка на три деца и страда от аденокарцином на шийката на  матката. Публикуваме нейното писмо с надежда добри хора да й помогнат да се радва на семейството си. 

Здравейте добри хора и скъпи дарители!

Пиша ви със свито сърце и огромна молба за помощ. Казвам се  Станислава Петрова Ангелова на 45год. от град Бургас. Имам прекрасно семейство и съм майка на три деца, на които искам да се радвам още дълго време. За мое огромно съжаление в началото на 2023г. животът ми се преобърна след като разбрах, че имам злокачествен  аденокарцином на шийката на  матката.

След тотална хистеректомия, последващото лечение беше: 4 курса  химиотерапия, съчетана с 25 лъчетерапия. Последния 5 скенер който правих на  19.04.2024г.отчете прогрес на заболяването. Има метастази в различни части на тялото.

В България  онколозите не могат да ми приложат успешно лечение, за това се насочих към болница  в Истанбул.

Спешно се нуждая да започна лечение и моля, да помогнете с набирането на средствата, тъй като сумата е непосилна за моето семейство.

В този труден момент от живота ми, Ви моля,да ме подкрепите. Вашето дарение ще помогне в  моята борба  за живот!

Може да дарите за Станислава на тази платформа:

https://pavelandreev.bg/campaign/zov-za-pomosht-za-stanislava?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1uBCZsojm-LQeaLCdMNGYcmInl6HuQG6sJUdsopOyS7aUX9H6TqN81kew_aem_AS0Mj7PF2BDuuDO7v8CyUIy0LOl4abv6kpjWcbSaycoe5u_h2fSEBiaqikxF33HzGKEaC-NW-c_mStH8HGd8C6WU

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви